Top
Retourneren

Online bestelling ruilen of retourneren
Is je aankoop niet helemaal wat je ervan had verwacht? Of blijkt het artikel niet te passen? Dan kun je deze gemakkelijk en snel ruilen of retourneren. Geen probleem! Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • 14 dagen bedenktijd op al onze producten
  • Het is mogelijk om het product te ruilen voor een andere kleur of maat
  • Bij ruilen: je nieuwe product heb je vaak binnen enkele werkdagen al in huis. Voor het opsturen van je nieuwe ruiling worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht.
  • Bij retourneren: het bedrag wordt binnen tien werkdagen na ontvangst terug op je rekening gestort
  • Retourneer gratis in onze winkel. Retourneren per post? Dan zijn de kosten voor eigen rekening.
  • Ontvangstbevestiging van je retourzending per mail (houd ook je ongewenste mail in de gaten)

Bestelling online ruilen

Je kunt er voor kiezen om je bestelling te ruilen voor een andere maat/kleur of voor een heel ander artikel. 
Wanneer je jouw bestelling in onze winkel wilt ruilen, dan kan dit direct bij de kassa afgehandeld worden.
Wanneer je de bestelling opstuurt, vergeet dan niet om duidelijk op het retourformulier aan te geven welk artikel je wilt ruilen en welk artikel je ervoor in de plaats wilt ontvangen. Het terugsturen van artikelen is op eigen risico en vergeet niet het afleverbewijs te bewaren tot je ruiling is verwerkt. Zodra wij de artikelen van je terug ontvangen hebben, sturen wij vervolgens op onze kosten het nieuwe artikel naar je toe. 

Bestelling online retourneren

Wil je niet ruilen maar graag je geld terug ontvangen, dan kun je de bestelling retourneren. Retourneer je de hele bestelling dan ontvang je het hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten, retour. Retourneer je slechts een aantal artikelen van je bestelling dan ontvang je alleen het bedrag van die artikelen retour. Het retour zenden van artikelen is op eigen risico en vergeet niet je afleverbewijs te bewaren tot je retour is verwerkt. 

Vervolgens verwerken wij je retourzending waarnaar binnen 5 werkdagen het geld weer bijgeschreven is op de rekening waarmee je de bestelling ook betaald hebt. 

Verkeerd artikel ontvangen?

Controleer altijd eerst of je het juiste artikel hebt ontvangen en of het niet tijdens het transport beschadigd is. Mocht je per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kunt je het binnen 14 dagen retour sturen. De kosten van het retour sturen zullen door ons vergoed worden. Voordat je het artikel retour stuurt, vragen wij je om eerst contact met ons op te nemen
(via e-mail massionruitersport@gmail.com of telefonisch (06-427 33 966).

Voorwaarden
De artikelen moeten ongebruikt teruggestuurd worden. Informatiekaartjes en/of labels moeten zoals afgeleverd aan het product gehecht zijn. Retourneer de artikelen indien mogelijk in de aangeleverde verpakking. Een retourzending van meerdere artikelen kan het beste zoveel mogelijk in 1 doos of zak samengevoegd worden.

Aan:
Retouradres:
Massion
Blokdijk 6
7467PG Notter
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: